Actualitate POLITICĂ

A început freamătul pentru alegerile viitoare. Partidul care anunță că-și va stabili candidații până la sfârșitul anului

Mai sunt 2 ani până la următoarele alegeri, dar partidele politice se pregătesc deja pentru ceea ce urmează, mai ales că în 2024 vom avea 4 tipuri de alegeri: parlamentare, prezidențiale, locale și europarlamentare. Se discută deja despre o comasare a acestora, astfel încât cheltuielile de organizare să fie mai mici. Nu se știe deocamdată clar când vor avea loc, cert e că partidele se pregătesc din timp.

În Buzău, liberalii au stabilit deja în Colegiul Director Județean al partidului calendarul pentru perioada următoare. Liderul PNL Buzău spune că până la sfârșitul acestui an vor stabili cu ce candidați vor merge în alegeri.

”Am pus la punct calendarul de evenimente pentru perioada următoare, am făcut planul în vederea identificării și stabilirii celor mai buni candidați pentru alegerile viitoare. Până la finele anului, vom avea lista!

Dar, cel mai important, am pus pe tapet, alături de primarii PNL, problemele cu care se confruntă comunitățile din care aceștia provin. Le-am cerut colegilor mei să se implice, să nu rămână în inacțiune.  Nu vom sta deoparte! E clar, cel mai important lucru pe care l-am stabilit în ședința de astăzi. O ședință constructivă, cu un mesaj de unitate și în care am simțit dorința tuturor de a face lucrurile bine”, a scris președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, pe Facebook.