Actualitate

A revenit! Primarul demisionar din Lopătari s-a răzgândit

La doar o săptămână de când a anunțat că renunță la mandatul de primar al comunei Lopătari, Claudiu Constantin s-a răzgândit! Printr-un mesaj postat pe Facebook, la fel ca și cel prin care își anunța retragerea de la cârma administrației locale, funcție în care a fost ales de locuitorii comunei în 2020, Constantin informează localnicii din Lopătari că a decis să renunțe la demisie, astfel că își va continua activitatea la cârma primăriei.

Claudiu Constantin spune că valul de mesaje primit de la oamenii din comună care s-au arătat alături de el, care și-au pus toată încrederea și speranța că un primar tânăr va schimba la față localitatea, l-a determinat să revină asupra deciziei de a renunța la mandatul de primar.

Iată mesajul transmis de primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin:

Claudiu Constantin, ales primar al comunei Lopătari la scrutinul din 2020, pe listele USR, a anunțat, vinerea trecută, că renunță la funcție, prezentându-și demisia în fața Consiliului Local Municipal. La acel moment, primarul spunea că demisia are la bază motive personale și că vrea să acorde mai mult timp familiei sale. Detalii, AICI.

Gestul primarului a fost privit, însă, de localnici drept un abandon. Citiți mai multe, AICI.