Actualitate

S-a amânat! Eveniment important, dat peste cap de codul galben!

Prognoza meteo dă peste cap planurile autorităților, care se văd nevoite să amâne unele evenimente care erau programate să aibă în loc în week-end. Pentru că întreaga țară se află, timp de trei zile, sub avertizare cod galben, fiind așteptate ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină, unele evenimente sunt reprogramate.

Este și cazul deschiderii taberei de sculptură de la Măgura, eveniment ce trebuia să aibă loc sâmbătă, 11 iunie. Dată fiind prognoza meteo, reprezentanții Muzeului Județean Buzău, cei care au în administrare tabăra de sculptură, au decis să amâne momentul până săptămâna viitoare.

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, deschiderea Muzeului în aer liber TABĂRA MĂGURA, care trebuia sa aibă loc mâine, se reprogramează pentru data de 15 iunie 2022! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Măgura, miercuri, 15 iunie, începând cu ora 12:00!”, a transmis Muzeul Județean.

În ultima vreme s-a muncit din greu pentru schimbarea la față a taberei de sculptură. Despre schimbările majore, Șansa News a scris AICI.