Actualitate Reporter de strada

A secat iar? Iazul Morilor pierde apă

După mai multe sesizări și fotografii apărute în mediul online, care semnalau că lacurile artificiale din amenajarea de pe strada Frăsinet, au secat din nou, colegii noștri de la noua rubrică „Reporter de stradă” au mers să verifice situația în teren. Lucrurile par să stea întocmai, iar dacă nu se va interveni, luciul de apă va fi …amintire.

Cel mai probabil există probleme serioase, deoarece amenajarea pierde din ce în ce mai multă apă. Dificultățile par să nu aibă legătură cu alimentarea din canalul la care sunt racordate cele două lacuri artificiale, ci cu permeabilitatea căptușelii amenajării.

Cea mai probabilă variantă este că nu au fost izolate corespunzător, iar apa se infiltrează, în loc să rămână în lacuri.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Cati bani, anume, plateste, numai… in dobanzi, Buzaul, pentru privilegiul de a se bucura de relaxarea oferita de baltile morii (daca e sa fim exacti… nu e un iaz al unor mori, ci doua balti “ale” unei mori) ? :/

  • Corectie: “ale unei machete metalice (suficient de mare pentru a gazdui urmatorul “Ceva’essence Birt/Balti’essence/After-noapte de Micro III”) a unei idei, stilizata modern, de moara”! :))))))) :/