Actualitate

A zburat cu BMW-ul de pe șosea în gardul Cimitirului Eroilor. Ambulanța, autospeciala ISU, SMURD, la locul accidentului (Foto, video)

Un accident grav a avut loc, în această seară, pe Calea Eroilor din Buzău. Șoferul unui autoturism BMW cu volan pe dreapta a ajuns pe trotuar și s-a oprit în gardul cimitirului. Ieșirea de pe carosabil s-a produs, după informațiile martorilor, în timpul unei depășiri. Șoferul autoturismului depășea o cisternă când a pierdut controlul asupra volanului.

Impactul a fost violent. Mașina a lovit un copac și, apoi, zidul de beton care împrejmuiește Cimitirul Eroilor . Pasagera aflată în stânga ar fi rămas prinsă cu piciorul între fiarele controsionate. Un echipaj de descarcerare a scos victima care a fost preluată de o ambulanță, șoferul nefiind rănit. La momentul producerii accidentului, în mașina înmatriculată în Buzău erau patru persoane, trei tineri și fata rănită.

Poliștiștii fac cercetări la locul accidentului. Viteza excesivă este una dintre cauzele luate în calcul pentru producerea accidentului. La locul evenimentului nu sunt urme de frânare.