Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT CU MORȚI LA POPASUL MEREI! Două persoane, încarcerate. Trafic blocat (Video+foto)

UPDATE: Traficul a fost reluat pe DN1B.

Șoferul autoutilitarei decedat era un buzoian în vârstă de 49 de ani.

IPJ Buzău vine cu precizări despre accidentul de la Popasul Merei:

“Din primele date, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN1B, în afara localitatății Merei, pe sensul de mers Buzău către Ploiești, un buzoian de 31 de ani a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care se deplasa pe sensul opus de mers. Ulterior autoturismul condus de un șofer de 40 de ani din Buzău, care se deplasa în spatele autoutilitarei, a intrat în coliziune cu aceasta. Accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane, șoferul de 31 de ani și cel al autoutilitarei. Traficul este încă blocat la acest moment. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav a fost anunțat de polițiștii buzoieni, în urmă cu puțin timp, în zona Popasul Merei. Din primele date ar fi trei vehicule implicate și mai multe victime. În aceste momente, se intervine pentru descarcerarea a două persoane care au rămas blocate între fiarele contorsionate.

La fața locului sunt prezente echipaje de poliție dar și de la ISU Buzău.

Traficul în zonă este blocat. Infotrafic informează că ”pe DN 1B Buzău – Mizil, în zona localității Merei, județul Buzău, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme.

Impactul s-a soldat cu două persoane decedate, fiind și alte persoane rănite, în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este întreruptă pe DN 1B pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor și efectuarea cercetărilor la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii coliziunii.

Traficul a fost deviat pe DJ 203G și DJ 205”.