Actualitate

Accident grav. Cinci tineri au ajuns la spital

Un accident grav avut loc noaptea trecută. Șoferul a pierdut controlul direcției și a ajuns cu mașina în șanț. Toți pasagerii au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23.30, pe DN2E85, în zona Spătaru. Din datele furnizate de polițiștii ajunși la fața locului, la volanul mașinii se afla un tânăr de doar 19 care se deplasa către Urziceni.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Urziceni de către un șofer în vârstă de 19 ani, din Mihăilești, a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara părții carosabile”, informează IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a altor 4 pasageri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

”Toate cele cinci victime ale accidentului au ajuns la Spitalul Județean Buzău. 2 persoane au plecat acasă cu recomandări medicale, o persoană este internată la A.T.I. și o persoană este încă la UPU, în investigații. Toți cei 5 tineri au suferit traumatisme în urma accidentului rutier”, a spus Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.