Actualitate

(UPDATE) (FOTO) Accident rutier, trafic dirijat pe DN2E85

UPDATE: Un bărbat de 79 de ani, șoferul unui autoturism, a fost rănit în urma accidentului de pe DN 2E85.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autocamionul de mare tonaj condus de un șofer prahovean, în vârstă de 44 de ani, pe direcția Vrancea către Buzău, a intrat în coliziune cu autoturismul dinaintea sa, al cărui conducător auto este un bărbat din București, în vârstă de 79 de ani. Autoturismul ar fi oprit pentru remedierea unor defecțiuni, șoferul fiind lângă mașină la momentul impactului. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului bucureștean, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier a fost înregistrat, vineri după amiază, pe DN2E85. Impactul s-a produs pe raza localității Zărnești. Din primele date de la fața locului se pare că este vorba de o coliziune între două autovehicule: un camion și un autoturism. O persoană este evaluată medical la fața locului. Primele informații arată că ar fi vorba despre șoferul unui autoturism care oprise pe marginea drumului din cauza unor defecțiuni și care ar fi fost acroșat de un camion. Victima este conștientă, primind primele îngrijiri la locul accidentului.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Râmnicu Sărat-Buzău, în zona localității Racovițeni, județul Buzău, șoferul unui autoturism cu defecțiuni tehnice a coborât din autovehicul și a fost acroșat de un autotren, suferind răni ușoare. Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ.”

Traficul se desfășoară dirijat.

Vom reveni!

Etichete