Actualitate

(Video) Adolescent de 15 ani, mort după ce a furat o mașină și s-a oprit cu ea într-un stâlp

Tragedie în prima zi a lunii decembrie, la Costești. Un adolescent și-a pierdut viața, iar altul a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a oprit într-un stâlp.

Accidentul s-a produs vineri, 1 decembrie, pe DC 156, în satul Budișteni, Costești, în jurul orei 5.00. Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Buzău, cei doi tineri ar fi furat o mașină. La volan s-ar fi urcat minorul de 15 ani, cel puțin așa au arătat primele indicii găsite de polițiști în momentul în care au ajuns la locul accidentului. După doar patru kilometri de mers, șoferul ar fi pierdut controlul volanului iar mașina s-a oprit într-un stâlp de la rețeaua de electricitate. În urma impactului, minorul de 15 ani, găsit pe locul șoferului de polițiști, și-a pierdut viața. Celălalt buzoian a ajuns la spital. Mașina a fost găsită descuiată și cu cheile în contact.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Costești către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul mașinii, în vârstă de 15 ani, din Costești, dar și cu rănirea unui alt ocupant, de 18 ani, din aceeași localitate. Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


Totodată, din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit că cei doi tineri ar fi sustras autoturismul, care se afla parcat în fața unui imobil, din localitatea Costești.”, sunt primele informații de la IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, mai exact dacă mașina era condusă de băiatul de 15 ani, găsit la volan. Oamenii legii au luat amprente și vor analiza toate probele.