Divertisment

Adrian Daminescu, declarații după doi ani de luptă cu cancerul

Unul dintre cei mai buni artiști ai vremurilor, Adrian Daminescu își cântă muzica la cel mai tare radio, Focus Fm. Din păcate, cântărețul a primit o veste cruntă în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticat de medici cu cancer la plămâni. Acum, Adrian Daminescu a dezvăluit că revine în activitate.

La 66 de ani, cântărețul a avut cumpăna vieții sale, când a aflat că suferă de cancer la plămâni. Artistul a luptat pentru a înfrunta această boală cruntă. Adrian Daminescu a decis să-și trăiască viața, indiferent de situație. Nu se dă bătut și s-a retras de ceva timp din viața publică din cauza problemelor grave de sănătate. Artistul a preferat să fie destul de discret. Iată însă cele mai recente declarații ale sale:

“La pescuit am reînceput să ies după o pauză de mai bine de doi ani, căci starea de sănătate nu mi-a permis. Acum, că totul este în regulă, încep din nou activitățile întrerupte în vara anului 2021, adică și activități recreative, dar și cele artistice. În plus, am pus bazele Asociației pentru Dezvoltarea Culturală și Socială a României „Columna’ și vreau să mă implic foarte mult îndeosebi pe partea de activități sociale a acestei asociații. Așa că, am de lucru, nu mă plâng’, a declarat Adrian Daminescu, fiind destul de reținut cu detaliile despre boală.