Actualitate

Ai permis și diplomă de Bac, ești ca și angajat!

Buzoienii în căutarea unui loc de muncă au șansa să se angajeze în perioada următoare. Și, nu oriunde, ci într-o instituție importantă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgentă „Neron Lupașcu” Buzău caută 23 de șoferi care să conducă autospecialele cu care se intervine la incendii sau alte situații de urgență. Sunt posturi vacante atât la Detașamentul de pompieri Buzău, cât și la cel din Râmnicu Sărat. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească  buzoienii care vor să ocupe un astfel de post sunt clare: să nu aibă mai mult de 35 de ani, să fie posesori de permis de conducere categ. B,C și să dețină diplomă de bacalaureat.

“ISU Buzău organizează concurs prin încadrare directă, în vederea ocupării a 23 posturi de conducător auto(autospeciale)din cadrul Serviciului Logistic compartiment Tehnic – grupa Transport, Detașamentului de pompieri Buzău și Detașamentului de pompieri Râmnicu Sărat.

CONDIȚII MINIME: Vârsta între 18 și 35 de ani, absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, posesor permis de conducere categ. B,C”, anunță ISU Buzău.

Cei care îndeplinesc aceste condiții își pot depune dosarele de înscriere la concurs doar online.

“Documentele din dosarul de recrutare vor fi depuse exclusiv on-line de către candidaţi la adresa de e-mail resurseumanebz@yahoo.com, conform perioadelor menționate în anunțul de recrutare ce se regăsește pe site-ul inspectoratului în secțiunea „Carieră”. Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului, condițiile de recrutare, documentele necesare precum și alte informații relevante se regăsesc în anunțul prezentat pe site-ul oficial al instituției. De asemenea orice modificări, informații noi, dar și rezultatele vor fi făcute publice prin postarea în secțiunea „Cariera” ( http://isubuzau.ro/index.php?pg=cariera.htm ) și afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr.51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27114.”