Actualitate

Al doilea mort în urma accidentului de pe Șoseaua Spătarului

UPDATE: Bărbatul de 46 de ani, din București, care și-a pierdut viața în urma accidentului de seara trecută, de pe Șoseaua Spătarului, era angajat al RCS&RDS. Potrivit unor surse, acesta se întorcea de la Galați în Capitală, după ce încheiase transmisiunea meciului Oțelul Galați-Gloria Buzău. Bărbatul făcea parte din echipa TV care se ocupa de transmisiuni ale partidelor de fotbal, fiind un angajat cu experiență în domeniu. Pe Șoseaua Spătarului, mașina în care se afla bărbatul de 46 de ani și colegul său a fost izbită în plin de autoturismul condus de tânăra de 19 ani, din Rușețu. Bucureșteanul de 46 de ani a fost preluat în comă de la locul accidentului, iar după câteva ore a decedat.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul de aseară, produs la ieșirea din municipiul Buzău, pe Șoseaua Spătarului, a mai luat o viață. Șoferul autoutilitarei, internat la Spitalul Județean, a murit. Bărbatul avea 46 de ani și era din București.

În urma impactului puternic, atât șoferul autoutilitarei cât și un alt bărbat din aceeași mașină, în vârstă de 31 de ani, din București, au fost răniți grav și au fost duși la spital.

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău

Din păcate, bărbatul în vârstă de 46 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator, în secția UPU.

Bărbatul de 31 de ani este internat cu multiple traumatisme la nivelul capului.

Mai multe detalii despre accident aici.