Actualitate

Larisa este tânăra care și-a pierdut viața marți seara. Abia împlinise 19 ani și era studentă la Psihologie

Șoferița care a murit în teribilul accident produs marți seara la ieșire din municipiul Buzău, pe Șoseaua Spătarului, este Larisa, o tânără studentă la Psihologie.

Larisa abia împlinise 19 ani, iar în urmă cu trei zile făcuse ultima fotografie pe care o postase pe pagina de socializare. Era trecut de miezul nopții când tânăra și-a actualizat fotografia de profil cu o poză făcută la plimbare, noaptea, în parcul Iazul Morilor din municipiul Buzău.

Aseară, tânăra a plecat din nou cu mașina, o Skoda Fabia. Din păcate, drumul ei s-a încheiat tragic. Pe Soseaua Spătarului, nu se știe din ce motive, tânăra a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a intrat frontal într-o autoutilitară. Fata nu a avut nicio șansă. Impactul a fost atât de puternic încât a murit pe loc.

Larisa era din Rușețu, iar cei care o cunosc au despre ea doar vorbe de laudă. Tânăra absolvise Colegiul Național Pedagogic din Buzău, iar acum era studentă la Psihologie, la Universitatea “Dunărea de Jos Galați”, filiala Buzău. Ea locuia în municipiul Buzău și preda ca educatoare la o grădiniță privată.

Mai multe detalii despre accident aici.