Actualitate

FOTO – ULTIMA ORĂ: Bulevardul Unirii, blocat de mașini galbene! Protest al taximetriștilor, după ce Primăria a anunțat că vrea să desființeze stațiile de așteptare

Taximetriștii din Buzău protestează, la această oră, după ce Primăria a anunțat intenția de a desființa toate stațiile de taxi de pe Bulevardul Unirii.

Este vorba despre un proiect de hotărâre, lansat în transparență pe site-ul Primăriei Buzău, privind modificarea 7 a Anexei nr. 4 – Locurile de așteptare a clienților utilizate de autovehiculele care desfășoară activitatea de transport persoane în regim de taxi, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 72/2008 privind reglementarea activității de transport public în regim de taxi sau închiriere, precum și de dispecerat taxi în municipiul Buzău.

Proiectul propune desființarea tuturor locurilor de așteptare pentru taxiuri de pe Bulevardul Unirii.

”Având în vedere modernizarea bulevardului Unirii din municipiu prin proiectul de reabilitare a infrastructurii rutiere, se impune desființarea tuturor locurilor de așteptare pentru taxiuri de pe Bulevardul Unirii”, se arată în documentul Primăriei, care este disponibil aici.

Taximetriștii au reacționat prin blocarea bulevardului cu mașini. O delegație a acestora discută cu reprezentanți ai Primăriei despre nemulțumirile legate de eliminarea locurilor de așteptare pentru taxiuri.

Vom reveni cu detalii.