POLITICĂ

ALIANȚA DE DREAPTA NU FUNCȚIONEAZĂ! PMP, apel către PNL să iasă din ascunzători și să intre în ”bârlogul lui Ciolacu”

Mesaj cu dublă țintă al liderului PMP Buzău, Adrian Mocanu.  Într-un comunicat de presă, deputatul Mocanu atacă pe de-o parte PNL, pentru non-combat, pe de altă parte aruncă săgeți înspre PSD, partidul cel mai important de pe eșichierul politic buzoian. În același context, Mocanu face apel la Opoziție să-și dea mâna pentru a învinge PSD.

Pe de-o parte, președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, dinamitează discursul liberalului Cristi Romanescu, pe care-l numește ”neinspirat”, discurs în care  Romanescu se plângea recent că lupta cu PSD-ul este grea în județul Buzău și afirma că strategia partidului vizează doar alegerea consilierilor locali.

”Buzăul nu este  «bârlogul lui Ciolacu», așa cum se lamentează liberalii locali, ci unul dintre ultimele bastioane roșii din România, pregătit pentru a fi eliberat! Strategia PMP Buzău este axată pe lupta reală cu PSD-ul, rupt de realitate, sursa primară a devalizării banului public. Mai mult de jumătate dintre primarii PSD din județul Buzău își vor pierde mandatele dacă și celelalte partide din Opoziția locală vor renunța la teama de a lupta cu PSD-ul. Putem atinge împreună o țintă politică esențială: câștigarea majorităților politice în Consiliul Județean și în consiliile locale. Știu cât de dificil este să te împotrivești la modul real PSD-ului”.

În același comunicat, Adrian Mocanu, lansează un apel către Opoziție, pentru a-și da mâna și a lupta împreună pentru înlăturarea PSD, din funcțiile cheie pe care partidul le deține la nivelul județului Buzău.

Echipa PMP Buzău este obișnuită să stea singură, în dezavantaj numeric, în câmp deschis în fața armatei PSD. O întrebare pentru cei care conduc partidele de opoziție din Buzău: nu credeți că PSD-ul ar da înapoi dacă ați ieși din ascunzători și ne-am uni armele? Eu sunt convins că lupta ar fi câștigată în asemenea condiții. Doar în acest fel ne putem vindeca de sindromul bârlogului lui Ciolacu, domnule Romanescu! Putem să-l învingem împreună. La el acasă!”.