POLITICĂ

UN ACTOR VREA PRIMĂRIA BUZĂU. Ce-l mână-n luptă

Un actor vrea să devină primar al Buzăului.  Cozmin Dinu, absolvent al Liceului de Arte Margareta Sterian și al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie București, își anunță  candidatura la Primăria Buzău din partea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

 Cozmin Dinu este actor și profesor la Liceul de Artă din municipiu. Are  25 de ani, fiind, la acest moment, cel mai tânăr candidat la funcția de primar al Buzăului.

”Cozmin Dinu a decis să candideze la Buzău din dorința fierbinte de a schimba ceva în societatea din care face parte. Candidatul se bazează pe susținerea tinerilor și a familiilor de tineri care iubesc Buzăul și care își doresc să se întoarcă în orașul natal fără să fie nevoie ca aceștia să rămână în orașele unde și-au finalizat studiile. Revoltat pe întreaga clasă politică din România, Cozmin Dinu, alături de partidul AUR pornește o luptă împotriva tuturor partidelor trădătoare din România”, se arată în comunicatul de presă transmis de partidul care-l susține pe tânărul actor la funcția de primar al Buzăului.