Alertă Coronavirus Buzău

Alte 280 de cazuri de COVID și 5 decese, raportate, vineri, la Buzău. Medicii trag un semnal de alarmă: mulți bolnavi ajung prea târziu la spital

Încă o zi cu număr mare de infectări și decese, la Buzău.

Conform raportului zilnic al autorităților de sănătate publică, la Buzău s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 278 de cazuri noi de Covid 19, dar și 2 reinfectări. Pacienții sunt de toate vârstele, de la copii de un an și până la vârstnici de 92 de ani.

Sunt raportate, vineri, și 5 decese. Este vorba despre bolnavi cu Covid din Tisău, Mânzălești și Buzău, dar și de la Merei, unde s-au înregistrat două decese din cauza coronavirusului.

Cei care nu au mai putut fi salvați de medici având forme grave de boală aveau vârste cuprinse între 63 și 82 de ani.  Iar doi dintre buzoienii răpuși de virus nu aveau nici o altă boală în afara infecției cu SARS Cov2.

Se constată însă tot mai multe cazuri în care decesul survine la doar câteva ore de la prezentarea bolnavului la spital, semn că oamenii ignoră prea mult boala și ajung la medic când nu se mai poate face nimic.

Autorul știrilor

Cristina Sterian

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu