Alertă Coronavirus Buzău

Zi neagră: 21 de decese, raportate, joi, la Buzău. Printre victime, și oameni fără alte boli care aveau toată viața înainte dacă nu se infectau cu SARS-CoV-2

Autoritățile de sănătate publică anunță joi 21 de decese în rândul bolnavilor cu Covid. Este vorba despre persoane  cu vârste cuprinse între 44 și 88 de ani din Ziduri, Râmnicu Sărat, Rușețu, din Năeni, din municipiul Buzău, din Mărăcineni si Pogoanele. Decese  din cauza coronavirusului s-au înregistrat și în comunitățile din Ulmeni, Movila Banului si Pătârlagele. La Scutelnici, sunt 3 decese raportate joi în rândul unor persoane care s-au infectat cu coronavirus.

O femeie de 66 de ani din Ulmeni a murit acasă, la o săptămână de la diagnostic și după ce primise schema de tratament de la medicul de familie. Un buzoian de 56 ani a murit la ATI în Spitalul Județean deși nu avea nici o altă boală în afara infecției cu Sars Cov2 iar un buzoian de 61 de ani a sfârșit răpus de Covid deși avea doar o anemie ușoara.

Tot joi sunt raportate și 270 de cazuri noi de Covid și 5 reinfectări în rândul buzoienilor.  Este vorba despre pacienți cu vârste cuprinse între 8 luni și 96 de ani.

Etichete