Actualitate

ANCA ȚURCAȘIU ÎȘI REVINE DUPĂ DIVORȚ. ARTISTA LANSEAZĂ UN NOU VIDEOCLIP

Veselă ca o primăvară. Aşa o revedem pe Anca Ţurcaşiu, care după o perioadă foarte grea se pare că îşi revine şi asta se vede după chipul fericit, mesajul transmis pe pagina sa de socializare şi după faptul că lansează o nouă melodie, Vreau să dau reset.

A fost o zi puternică. Importantă. Am lansat un videoclip. O piesă. După mulți ani. Am simțit că e momentul oportun. Am primit ajutor de la oameni dragi, cărora le mulțumesc mult pentru implicare!“, a scris Anca Țurcașiu pe pagina ei de Instagram.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu si de voi și astept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptati nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!“, a recunoscut artista.