Actualitate

ANUNȚ FĂCUT DE RAM TERMO VERDE! Când se oprește furnizarea căldurii

Societatea care asigură furnizarea energiei termice buzoienilor racordați la sistemul centralizat de încălzire se pregătește se încheie primul sezon. Dorin Lețea, directorul RAM Termo Verde, a declarat pentru șansanews.ro că furnizarea căldurii va înceta după aproape jumătate de an în care mii de locuințe din municipiul Buzău au fost încălzite fără nicio problemă majoră de ordin tehnic.

Buzoienii ar putea rămâne fără căldură în apartamente începând cu 15 aprilie, însă întreruperea se va face treptat și în funcție de temperaturile înregistrate pe timpul nopții. Astfel, furnizarea energiei termice va fi oprită după ce vor fi trei nopți cu temperaturi peste zece grade Celsius.

Dorin Lețea, directorul RAM Termo Verde, spune că primul sezon, în care noua societate a asigurat energie termică, a decurs normal, fără incidente majore deși rețeaua de distribuție este una veche și trebuie modernizată. Cu excepția unei avarii care a lăsat fără căldură o noapte mai multe apartamente, la finalul săptămânii trecute, nu au fost înregistrate incidente majore. Ram Termo Verde a început furnizarea energiei termice pe 21 octombrie 2020.

Totuși, pentru sezonul cald, directorul spune că are în plan mai multe lucrări ce prevăd reparații ample și modernizări.

De asemenea, tot în lunile de vară, RAM Termo Verde trebuie să găsească soluții pentru situațiile în care într-un bloc a mai rămas doar un singur abonat. În ultimele luni, societatea a mai pierdut din clienți, având în prezent 4.300 de consumatori în condițiile în care , la preluarea abonaților RAM, noua societate ar fi avut circa 5000 de clienți.

Iată interviu oferit de Dorin Lețea, directorul RAM Termo Verde pentru sansanews.ro.

Dorin Lețea, director RAM Termo Verde

Mai multe detalii despre acest subiect în această seară la Sens Direct, de la Focus TV, cu Doru Gheorghiade.