Actualitate

APELUL PRIMARULUI TOMA! ”Suntem în pericol, nu trebuie să intrăm în panică! Vă îndemn să stați cât mai mult în casă”

În ziua în care Buzăul a înregistrat un nou record de confirmări într-un interval de 24 de ore, când practic jumătate dintre testele făcute s-au dovedit a fi pozitive, primarul Constantin Toma face un apel către toți locuitorii municipiului Buzău. Edilul îndeamnă ca buzoienii să respecte toate regulile impuse, și, pe cât posibil, să stea cât mai mult în casă.

”Suntem în pericol, nu trebuie să intrăm în panică. Învățământul trece în online. Vă îndemn să stați cât mai mult în casă. Prin efortul comun vom trece peste această perioadă”, a spus, într-un mesaj video pe Facebook, primarul Constantin Toma.

Edilul spune că în fiecare zi sunt înregistrate cifre la care nu se aștepta și roagă buzoienii să respecte regulile de bază împotriva răspândirii COVID-19, purtarea măștii și dezinfecția mâinilor.

”Fac un ape către dumneavoastră, către toți cetățenii Buzăului, de a respecta toate reglementările leagle pentru că evoluția infectării cu acest SARS-CoV-2 depășește, în fiecare zi, cifre pe care nu le așteptăm. Este o evoluție care nu mai poate fi controlată, din păcate în acest moment, și se impun măsuri foarte serioase”, spune Toma.

Primarul face apel ca populația să poarte mască în toate spații, atât cele închise cât și cele deschise, să folosească dispenserele montate la intrarea în blocuri și lavoarele mobile din spațiile publice.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • În scara blocurilor? Acum vecinii nu mai stau la taclale in fata blocului, la aer, ci in scara blocurilor. Ca sa nu fie vazuti. Nu-mi convine nici sa stau cu usa blocului larg deschisa ptr aerisire, e iarna, frig si holul blocului va fi in permanenta înghețat. Lipsa de respect pentru vecini. Asta e romanul si nu ai cum să-l civilizezi.