Divertisment

Artiștii și afacerile. Cât costă vacanța la Constantin Enceanu, Monica Anghel sau Alexandru Arșinel

În paralel cu activitatea artistică, vedetele autohtone și-au deschis diverse afaceri, unele profitabile, alte mai puțin. Alexandru Arșinel și-a închiriat vila de la 2 Mai, iar Monica Anghel își ajută familia să promoveze conacul de lângă Câmpulung Muscel. În schimb, cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu s-a ocupat în pandemie mai mult de complexul său din Filiași în care a investit. Afacerile vedetelor au avut de suferit în pandemie, dar acum s-au redresat. A început sezonul vacanțelor, iar în locațiile lui Dan Bittman, Mihai Trăistariu, Alexandru Arșinel sau Monica Anghel românii se pot caza la prețuri mai mici sau mai mari.

Alexandru Arșinel și-a scos la închiriere vila de vacanță din stațiunea 2 Mai

Proprietatea actorului este foarte aproape de cea a regretatei sale colege de scenă, Stela Popescu și la două minute de plajă. De menționat este că vila are 3 dormitoare, în care se pot caza mai multe persoane. De aceea, proprietatea lui Alexandru Arșinel de la 2 Mai este închiriată exclusiv numai unui grup. Pentru 4 zile, în perioada 1-5 august, te costă 4458,06 să stai la vila lui Arșinel, iar pentru o săptămână prețul depășește de 7000 de lei. Chiar și așa, vila actorului este rezervată, deja, până la jumătatea lunii august.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, deține un complex la 49 de kilometri de Bucureşti, pe malul lacului Sulimanu

Este vorba despre parcul de agrement “A2 Wake Park” în care ar fi investit peste 700.000 de euro. Artistul spune că afacerea lui mergea mai bine în pandemie, respectiv în primul an de restricții. Amatorii de senzații tari au ce face în locul în care Bittman și-a investit banii. La căsuțele de la balta lui Bittman, costă 150 lei să stai o noapte.

Mihai Trăistariu deține mai multe apartamente într-un bloc la malul mării, pe care le închiriază mai mult pe timpul verii

Artistul este mulțumit și spune că afacerea merge mai bine ca niciodată. Prețul pentru un apartament scos la închiriere de Mihai Trăistariu în zona Mamaia Nord, costă în intervalul 1-9 iunie, 150 lei, pe o noapte, iar în perioada 10-30 iunie costă 200 de lei. În luna iulie prețul ajunge la 350 lei pe noapte, în luna august la fel. În septembrie prețul revine la 200 lei pentru o noapte de cazare în perioada 1-18 septembrie, iar în intervalul 19-31 septembrie este de 150 lei.

Constantin Enceanu deține în Filiași complexul Zanzibar

Afacerea artistului are un restaurant, bar de noapte, piscină, loc de joacă, loc de evenimente și cazare pentru toți cei care doresc să-i treacă pragul.

Monica Anghel promovează conacul familiei

Monica Anghel și-a petrecut cei doi ani de pandemie la Conacul Sfânta Elena de lângă Câmpulung Muscel, o afacere de familie. O cameră cu mic dejun pentru perioada 1-7 august est 1680 lei.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu