Actualitate

Atenție dacă plecați la drum pe DN2! Au început lucrări

Trafic îngreunat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din județul Buzău. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că pe DN2 se fac lucrări, astfel că circulația rutieră se desfășoară alternativ.

Așadar, șoferii care pleacă la drum pe DN2 trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că drumarii vor desfășura lucrări, pe mai multe tronsoane de drum, până la finalul lunii iulie.

Potrivit, Direcției Regională de Drumuri și Poduri Buzău, primul tronson de drum, unde lucrările au început vineri, este în localitatea Cioranca, Km 85+500 dreapta.

”Vineri, pe DN 2, localitatea Cioranca, Km 85+500 dreapta, au început lucrările de frezare a îmbrăcăminții asfaltice în cadrul proiectului “Lucrări de întreținere periodică covoare asfaltice pe rețeaua de drumuri naționale din administrarea DRDP Buzău pentru obiectivul Lot SDN Buzău în baza contractului subsecvent de lucrări nr. 96/14.07.2023”.

În aceste zile au loc lucrări de frezare, pe sectorul cuprins între km. 85+500 și km. 89+500, iar începând de săptămâna viitoare se va turma covorul asfaltic.

Circulația rutieră în zonă se va desfășura alternativ, fără închiderea traficului rutier”, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, fiecare tronson va fi semnalizat cu indicatoare rutiere, balize și remorci semnalizatoare astfel încât traficul să se desfășoară în siguranță, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții.