Actualitate

AVEM VEȘTI DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A OMULUI DE AFACERI, IONEL TURTURICĂ. Infectat cu coronavirus, fostul finanțator al Gloriei este la Terapie Intensivă

Vești de la spital despre starea de sănătate a omului de afaceri Ionel Turturică. Buzoianul se află tot la Terapie Intensivă, situația lui rămâne, de asemenea, delicată, însă medicii spun că nu ar fi apărut complicații și mai mari.

Un mesaj al fiului omului de afaceri Ionel Turturică, postat pe facebook, vine să arate care este starea acestuia, dar reprezintă, dincolo de asta, un apel către cei care au avut COVID-19 și s-au vindecat să vină să doneze sânge pentru că la Terapie Intensivă sunt mulți bolnavi care au nevoie de plasmă hiperimună pentru a putea fi salvați:

”Dragi prieteni,

Dorim să vă mulțumim pentru eforturile și bunăvoința arătată față de noi, de situația în care ne găsim.

Ne dorim, împreună cu dumneavoastră, să fim și să rămânem la fel de săritori indiferent de persoana care are nevoie de ajutor, indiferent dacă este o persoană mai cunoscută sau nu. Cei care îl cunoașteți pe Ionel (Nelu cum îl știți unii dintre dumneavoastră) Turturică sau Turturea (cum îl mai alintați), știți că a sărit întotdeauna în ajutorul celor care au apelat, indiferent de oră, vreme etc.

În această perioadă, am cunoscut oameni minunați, gata să te ajute în orice situație, chiar necunoscuți care au sunat la numărul lui Adrian și au oferit sprijin unui om aflat în suferință.

𝗩𝗔 𝗠𝗨𝗟𝗧̦𝗨𝗠𝗜𝗠!

Din spusele domnului doctor care se ocupă de caz, situația este staționară, existând totuși ceva semne care ne oferă speranță că lucrurile nu se vor complica mai mult.

Dorim să vă informăm că s-au modificat iarăși condițiile de donare a plasmei, astfel că toate persoanele care au fost diagnosticate cu Covid – au un test PCR pozitiv – pot acum dona fără a mai fi nevoie și de al doilea test (cel care să ateste că persoana nu mai este pozitivă – a se vedea condițiile atașate).

Dorința și rugămintea noastră este, dacă puteți și doriți, donați plasmă, nu neapărat pentru Ionel Turturică ci pentru toți bolnavii de pe ATI (indiferent de județ). Sunt persoane în jurul lui în stare mai gravă decât este el iar ei au nevoie urgentă de plasmă.

Numărul nostru de contact rămâne același:

+40744761000 (Adrian).

Suntem în mâna lui Dumnezeu și EL conduce toate lucrurile. Mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare dintre aceste zile frumoase în care ne bucurăm de viață.”

Citește și : http://sansanews.ro/cum-a-ajuns-omul-de-afaceri-adrian-turturica-fost-finantator-al-gloriei-buzau-in-stare-grava-la-ati-infectat-cu-coronavirus-a-fost-fulgerator-fiul-sau-povesteste/ și

http://sansanews.ro/om-de-afaceri-buzoian-in-stare-grava-din-cauza-covid-19-familia-face-apel-la-cei-care-au-trecut-prin-boala-sa-doneze-plasma-avem-incredere-ca-totul-este-sub-supravegherea-marelui-medic/