Social

BĂRBAT DIN GLODEANU SĂRAT, PLASAT ÎN AREST LA DOMICILIU. A batjocorit-o pe femeia care îi dădea de mâncare în fiecare zi

Un bărbat de 38 de ani din Glodeanu Sărat a fost plasat în arest la domiciliu fiind acuzat de comiterea infracțiunii de viol. A batjocorit-o chiar pe femeia care îi dădea o bucată de pâine.

Bărbatul respectiv, fără un loc de muncă stabil, muncea cu ziua prin sat. Obișnuia să o ajute pe o femeie de 43 de ani, cunoscută cu unele probleme psihice, care locuia doar cu mama sa. Bărbatul făcea diverse activități prin gospodărie și, în schimb, primea bani dar și mâncare. Cum este perioada culesului strugurilor, femeia de 43 de ani s-a înțeles cu bărbatul de 38 de ani să îi culeagă via. Miercuri, a mers cu el să îi arate terenul unde urma să muncească, însă, odată ajunși aici, a început coșmarul pentru femeie. Băut fiind, individul care o însoțea a agresat-o. Când a scăpat din mâinile bărbatului, buzoianca a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției. Agresorul a fost prins la scurt timp, pe raza localității Glodeanu Sărat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol. Inițial, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore iar ulterior magistrații au luat măsura arestului la domiciliu în cazul bărbatului acuzat de comiterea infracțiunii de viol.