Actualitate

Bărbat din Săgeata, dispărut fără urmă. Familia și Poliția îl caută

Încă un buzoian dat dispărut de rude, căutat de polițiști. Aurelian Ceauș, de 47 de ani, a plecat de acasă, din Săgeata, la finele săptămânii trecute, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.  Rudele au sesizat Poliția, care a demarat cercetări.

Bărbatul locuiește la Săgeata, nu are soție și nici copii. Pe 23 iunie, a plecat de acasă și a mers la părinți, în comuna Vadu Pașii, pentru a-i ajuta la treburile din gospodărie. Când a plecat de la bătrâni ar fi luat-o spre extravilanul comunei Săgeata, unde a fost văzut ultima dată. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de Aurelian Ceauș.

”Din verificări s-a stabilit că ultima data, bărbatul  ar fi fost văzut de un alt localnic, în cursul zilei de 25 ori 26 iunie, neputând preciza ziua exactă, în extravilanul satului Săgeata.

Ultima oară a fost văzut purtând pantaloni albaștri, tricou de aceeași culoare, peste care avea un pulover negru, avea capul acoperit cu un fes de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport de culoare deschisă.”, precizează IPJ Buzău.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, păr șaten, tun scurt, ochi albaștri, greutate 65-70 de kg.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.