Actualitate

(UPDATE) Bătaie în Primăria Cătina. Primarul acuzat că a lovit-o pe secretara instituției

UPDATE: Primarul comunei Cătina, Alexandru Constantin Fulgeanu, acuzat că ar fi agresat-o pe secretara instituției, a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc. Contactat de Doru Gheorghiade, moderatorul emisiunii Sens Direct, de la Focus TV, primarul a declarat scurt că este la medic și nu poate vorbi, apoi a închis telefonul.

“Eu sunt la un consult medical, nu pot să vorbesc. Reveniți cu telefonul mâine dimineață sau cu o solicitare scrisă către biroul nostru de presă și veți primi toate informațiile necesare.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Primăria comunei Cătina a fost scena unui conflict cu acuzații de lovire și alte violențe, în cursul zilei de joi. Scandalul a ajuns în atenția Poliției după un apel la 112, prin care s-a cerut intervenția oamenilor legii pentru aplanare.

Inpectoratul Județean de Poliție Buzău anunță că astăzi, în jurul orei 14.00, a fost primită o sesizare pe apelul unic de urgență 112, din Cătina. O femeie în vârstă de 53 de ani a spus că a fost agresată de angajatorul său, un bărbat în vârstă de 41 de ani.

La fața locului au ajuns un echipaj de Poliție și unul al Ambulanței. Potrivit unor surse medicale, ambulanța ar fi avut solicitare de acordare de îngrijiri medicale din partea a două persoane care ar fi suferit leziuni în conflict. Surse apropiate anchetei spun că scandalul din Primăria Cătina ar fi pornit de la repartizarea unor sarcini de serviciu de către primar secretarei comunei. În conflict ar fi intervenit, de partea primarului, o altă funcționară, iar de partea secretarei, sora acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, Rodica Corneci, a declarat pentru șansanews.ro că ”au fost trei persoane care au solicitat îngrijiri medicale. O gravidă, cu atac de panică, a rămas la fața locului, iar alte două persoane, una cu contuzii minore și celalaltă cu atac de panică, au fost transportate la camera de gardă a Spitalului Orășenesc Nehoiu.”

”În jurul orei 15,30 au venit două paciente, de 53 și 24 de ani. Prima avea un traumatism de gambă, fără mărci traumatice, și cu atac de panică. A fost consultată de doi medici specialiști și s-a eliberat bilet de trimitere către Medicina Legală. Pacienta de 24 de ani avea traumatism de antebraț și gambă, precum și un hematom al gambei stângi. Nu a avut nevoie de alte îngrijiri și i s-a eliberat, de asemenea, un bilet de trimitere către Medicina Legală.” a declarat managerul Spitalului Orășenesc Nehoiu, Sergiu Remisovschi.

Până la ora transmiterii acestei știri, primarul comunei Cătina, Alexandru Constantin Fulgeanu, acuzat că ar fi autorul agresiunii, nu a putut fi contactat.