Actualitate

Borfași săltați în trafic, la Buzău. Mai mulți indivizi au fost încătușați și duși la audieri. Ce acuzații li se aduc

FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

Acțiune spectaculoasă  miercuri după amiază în municipiul Buzău. Polițiștii au tras pe dreapta două autoturisme și au săltat patru persoane bănuite că ar fi acționat prin metoda “încrederii”, în încercarea de a fura banii bătrânilor.

Acțiunea a avut loc în apropierea Cimitirului Evreiesc, din Buzău. Aici, polițiștii au oprit în trafic două autoturisme și au încătușat două femei și doi bărbați.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre persoane din Galați care ar fi venit la Buzău cu un singur scop: să profite de bunăvoința și lipsa de apărare a bătrânilor și să le fure economiile. Practic, cei 4 acționau prin metoda “încrederii”. Adică, sunau la ușă și sub pretextul că vor să vândă anumite produse la prețuri modice, intrau în casele oamenilor, vedeau unde își ascund aceștia banii, și într-o fracțiune de secundă le furau economiile pentru zile negre.

Toți cei 4 indivizi au fost duși la audieri, la sediul Poliției. În funcție de concluzii, se va stabili ce măsuri vor fi luate împotriva acestora.