Actualitate

BUZĂUL VOTEAZĂ, ȘANSANEWS.RO VĂ INFORMEAZĂ! Maraton informativ, marca ȘANSANEWS.RO, FOCUS FM și FOCUS TV, în ziua alegerilor

Duminică, 27 septembrie, Buzăul votează. Urnele se deschid la ora 7.00 și se închid la ora 21.00. Buzoienii își vor alege primarul, consilierii, președintele Consiliului Județean și consilierii județeni. Va fi un tur de scrutin desfășurat în condiții total diferite față de orice alt scrutin de până acum. Alegerile în pandemie vor aduce  măsuri sanitare în secțiile de votare, astfel încât alegătorii dar și membrii comisiilor de votare să fie cât mai puțin expuși riscurilor de transmitere a coronavirusului.

La Buzău, votul se va desfășura în 426 de secții amenajate pe raza întregului județ, majoritatea în școli și grădinițe.

9 buzoieni s-au înscris în lupta pentru câştigarea fotoliului de primar iar alţi 5 se luptă pentru şefia Consiliului Judeţean la alegerile de duminică, 27 septembrie.

În cursa pentru câştigarea fotoliului de primar al municipiului Buzău s-au înscris 9 candidaţi : este vorba despre primarul în funcţie, inginerul Constantin Toma (PSD)Constantin Florescu(PMP), Adrian Zoican(PNL), Constantin Ionescu (PRO România),Marius Vlăsceanu(ADER), Cosmin Dinu(AUR), Petrică Irinel Cârstea(USR-PLUS) şi Gheorghe Vlase (RE:START România)

În cursa pentru Consiliul Județean Buzău sunt înscrişi 5 candidaţi actual preşedinte Petre Emanoil Neagu(Alianţa PSD-PRO Buzău), Cristinel Romanescu(PNL), Adrian Mocanu(PMP), George Sava(ALDE) şi Ionică Ştefan Gabriel(USR-PLUS).

Duminică, pe 27 septembrie, în ziua alegerilor, Focus Fm, Focus Tv și șansanews.ro vă vor transmite cum votează Buzăul. De la noi veți afla din zorii zilei și până noaptea târziu cum decurge procesul electoral, dar mai ales cine câștigă alegerile.

Primele rezultate după votul de duminică dar și reacții ale politicienilor, câștigători sau pierzători, le veți avea pe șansanews.ro,  dar și în buletinele informative de la Focus Fm Regional și în emisiunile maraton de la Focus Tv.