Actualitate Șansa de Nehoiu

BUZOIAN CUNOSCUT DUPĂ CE A PARTICIPAT LA O EMISIUNE DE TALENTE, GRAV RĂNIT ÎNTR-UN ACCIDENT LA NEHOIU

Foto cu caracter ilustrativ

Grav accident de circulație produs marți seară, la Nehoiu. Lulu Pascu, cunoscut în zonă mai ales după ce a participat la o emisiune de talente în urmă cu mai mulți ani, a fost grav rănit după ce a fost lovit de o mașină, la mică distanță de o trecere de pietoni.

Potrivit Poliției, accidentul a avut loc marți seară în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Potrivit unor surse de presă, bărbatul rănit este Lulu Pascu, cunoscut pentru prestațiile sale la o emisiune de talente.

În urmă cu mai mulți ani, bărbatul s-a prezentat la emisiunea respectivă alături de un prieten, de asemenea buzoian, iar împreună au cântat piesa lui Dan Spătaru “Drumurile noastre”. Cei doi buzoieni au primit pentru prestația lor patru de “da” și au trecut în etapa următoare.