Divertisment

Buzoianca Nicoleta Voicu, acuzată din nou de Gheorghe Turda că s-a folosit de el

Gheorghe Turda apare în spațiul public cu noi acuzații la adresa Nicoletei Voicu, buzoianca, fosta parteneră de viață a artistului de muzică populară. Cei doi au format un cuplu, timp de un an de zile. Din nefericire, despărțirea dintre cei doi a fost una cu scandal. La trei ani de când și-au spus adio, ceva se întâmplă căci Gheorghe Turda tot nu o poate ierta pe fosta sa.

Atât Gheorghe Turda, cât și buzoianca Nicoleta Voicu și-au aruncat vorbe grele la acel moment, schimbul de replici dintre cei doi, degenerând într-un adevărat scandal. Iată că marele artist continuă să aibă resentimente față de cele întâmplate și face noi acuzații la adresa Nicoletei Voicu.

Artistul susține că Nicoleta Voicu s-a folosit de el:

“M-am lecuit de femei. Sunt bine așa cum sunt. Nu am mai vorbit deloc cu Nicoleta Voicu, exclus așa ceva. A fost foarte dur ceea ce s-a întâmplat între noi. S-a folosit de mine, dar așa se întâmplă în general, un om non-valoare profită mereu de o valoare. Așa a fost și în cazul meu.”, a declarat Gheorghe Turda.

SansaNews a prezentat povestea de viață a Nicoletei Voicu. Primii pași i-a făcut într-un orfelinat din Galați, dar apoi destinul său s-a schimbat. Viața a purtat-o într-un sat din județul Buzău, lângă doi oameni cu suflet mare, la mai puțin de doi ani de la naștere. Copilăria și-a petrecut-o în Lunca, în comuna C.A. Rosetti din județul Buzău. Au fost ani frumoși, lângă doi oameni simpli, dar cu inimile pline de iubire, gata să împărtășească bucuria de a fi părinți. Nicoleta a fost un copil abandonat de mamă, de la naștere. Singurul lucru pe care îl știe despre mama biologică este că ar fi fugit pe geam din maternitate. Amintirile frumoase din viața sa au început în căsuța din Lunca, langă cei care au adoptat-o și i-au schimbat viața. Detalii AICI.