Actualitate

CA VÂNTUL ȘI CA GÂNDUL, PE “ȘOSEAUA MORȚII”. Cu ce viteză a fost surprins un tânăr aflat la volanul unui bolid de lux

Un tânăr din Vrancea a predat permisul polițiștilor din Buzău, după ce radarele oamenilor legii l-au surprins “zburând” pe Șoseaua Europeană.

Șoferul de 32 de ani se afla la volanul unui bolid de lux și mergea spre Capitală. În momentul în care a trecut prin fața radarului amplasat de IPJ Buzău în afara localității Poșta Câlnău, vrânceanul conducea cu o viteză mult peste limita legală. Radarul a înregistrat o viteză de 212 km/h. Când a fost oprit de polițiști și luat la întrebări, tânărul de la volan a răspuns cu seninătate, încercând chiar să fie ironic. A declarat că în niciun caz datele indicate de radar nu sunt corecte pentru că mașina sa nu ar putea prinde o viteză atât de mare. Asta deși conducea un bolid de lux, de ultimă generație. Pentru inconștiența de care a dat dovadă, vrânceanul a rămas fără permis pentru 90 de zile.   

La fel și un şofer de 33 de ani, din Ialomiţa, depistat la volanul autoturismului pe DN2E85, în localitatea Cioranca, conducând cu 135 km/h.

În total, în ultimele zile, poliţiştii din Buzău au depistat 196 de şoferi care au călcat prea tare pedala de acceleraţie iar 59 dintre aceştia au predat permise pentru următoarele 90 de zile.