Actualitate

(FOTO&VIDEO) Carambol pe DN 10, victime multiple

UPDATE: Trei persoane au fost rănite și transportate la spital în urma carambolului de la Cislău. Este vorba despre o șoferiță din Constanța și alte două femei din mașina sa.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între patru autovehicule ce se de plasau pe direcția Brașov către Buzău, după cum urmează:

O autoutilitară condusă de un șofer în vârstă de 21 de ani, din Cislău și alte trei autoturisme ce se deplasau înaintea sa, la volanul cărora se aflau conducătoare auto de 48 de ani, din Constanța și doi șoferi de 49 de ani, din București, respectiv 25 de ani, din Viperești.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței din Constanța și a două pasagere din mașina acesteia, în vârstă de 38 și 39 de ani, toate persoanele rănite fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

UPDATE: Din primele date se pare că victimele accdientului de la Cislău nu ar fi suferit traumatisme grave. Potrivit unor surse, în total, în vehiculele implicate în accident ar fi fost 11 persoane. Doar 4 ar fi fost afectate, fiind evaluate de medici la fața locului.

La lcoul accidentului sunt prezente două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, un echipaj SMURD, o autospecială ISU de stingere dotată cu modul de descarcerare, precum și echipaje ale IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav este raportat, joi după amiază, pe DN10, la Cislău. Din primele date, sunt implicate 4 vehicule. Cel puțin 4 persoane ar fi fost rănite în urma carambolului, victimele fiind evaluate la fața locului.

La momentul postării acestui material, traficul se desfășoară dirijat, fiind îngreunat. Cel mai probabil urmează ca circulația să fie blocată în zonă pentru a permite anchetatorilor desfășurarea cercetării la locul accidentului.

Etichete