Actualitate

Carambol pe Șoseaua Europeană, la Costești. 4 mașini au fost implicate

Accident în lanț, joi după amiază, pe DN 2E85, la Costești. Din primele date, se pare că 4 autovehicule ar fi implicate în acest eveniment rutier. La ora postării acestei știri, polițiștii și echipajele medicale sunt la fața locului pentru a evalua toate persoanele din mașini și pentru a acorda îngrijiri medicale răniților.

Traficul este dirijat pe DN2E85, în localitatea Costesti.

Și Centrul Infotrafic al Poliției Române vine cu detalii despre accident:

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Buzău-Urziceni, în apropierea localității Costești, județul Buzău, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 5 autovehicule, eveniment soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, ce este evaluată medical. Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un fir, alternativ. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.”

În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul. În final s-a stabilit că 4 mașini au fost implicate în accident:

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 4 autovehicule, după cum urmează: un autoturism condus pe direcția Buzău către București de către un șofer buzoian în vârstă de 65 de ani și un autoturism, respectiv o autoutilitară care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 59 de ani și unul de 45 de ani, ambii de asemenea din Buzău. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul care o succeda, condus de un șofer de 69 de ani, din Vaslui. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, șoferul buzoian care se deplasa pe sensul Buzău-București și șoferul autoutilitarei. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu maximă prudență. Carosabilul este umed din cauza ploii. Precipitații sunt așteptate și în orele următoare. Până sâmbătă, la ora 16:00, întreg județul Buzău se află sub cod galben de ploi abundente.


“În Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

    Notă: În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45…55 km/h.”,anunță ANM.