Actualitate

Casa de Pensii face angajări. Se caută persoane care să ajute la recalcularea pensiilor

Angajări la Casa de Pensii Buzău. Instituția scoate la concurs 24 posturi vacante. Atenție, însă, este vorba despre posturi vacante pentru o perioadă determinată, începând cu luna octombrie și până la finele anului viitor.

Casa de Pensii Buzău are nevoie de 19 consilieri și 5 referenți care să lucreze la recalcularea veniturilor vârstnicilor. Mai exact, după cum a anunțat ministrul Muncii, Raluca Turcan, noii salariați vor introduce în sistemul digital de pensii datele din cele aproximativ cinci milioane de dosare existente în România.

“Casa Județeană de Pensii Buzău aduce la cunoștința persoanelor interesate scoaterea la concurs a următoarelor posturi contractuale de execuție:

-consilier(S), debutant- număr de posturi:19

-referent (M), debutant- număr de posturi: 5,

Obiectul activității ce urmează a fi desfășurată este “evaluarea dosarelor de pensie în vederea recalculării pensiilor din sistemul public”, în perioada determinată 01.10.2021-31.12.2022.”


Salariile vor fi între 2.500 şi 3.500 de lei net.Buzoienii interesați de aceste posturi sunt așteptați luni, 30.08.2021, cu dosarele la sediul Casei Județene de Pensii. Apoi, la începutul lunii septembrie, se va desfășura concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 6 septembrie, ora 10.00, iar interviul, pe 9 septembrie.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să participe la concurs, bibliografia, dar și alte informații, pe site-ul Casei Județene de Pensii Buzău.