Actualitate

Ce anunță primarul Toma pentru comercianții din Piața Centrală care își păcălesc clienții

Piața Centrală, cea mai mare piață din municipiu, unde își fac cumpărăturile locuitorii orașului, și nu numai, are multe neajunsuri, reclamate deseori de buzoieni. Pornind de la condițiile în care își vând marfa producătorii, până la calitatea produselor sau chiar „trucurile” la care recurg unii comericanți pentru a lua ochii clienților. Nu puține sunt sesizările  postate de buzoieni pe rețelele de socializare prin care se plâng că au fost păcăliți fie la preț, fie cu legumele sau fructele care le-au fost puse în sacoșe, de cu totul altă calitate față de cele etalate în fața tarabei.

Prezent în emisiunea Focus News, de la Focus Tv, primarul Constantin Toma a explicat că persoanele care recurg la astfel de practici riscă sancțiuni, sau chiar să își piardă locul la taraba din piață. Iar buzoienii care se cred înșelați în momentul în care își fac cumpărăturile în piață sunt îndemnați să sesizeze imediat situația pentru a putea fi luate măsuri.

Cât despre modernizarea Pieței Centrale, deocamdată nu se întrevăd soluții.

Autorul știrilor

Elena Petre

3 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • “Cât despre modernizarea Pieței Centrale, deocamdată nu se întrevăd soluții” – zise Toma faliment.
    Dupa cum ati vazut, nu se intrevad solutii nici pentru locurile de parcare, nici pentru decongestionarea traficului, in schimb se intrevad mereu solutii de marire a taxelor, impozitelor, preturilor la apa, salubrizare, etc. Pentru Buzau, singura solutie ramasa este GO HOME, TOMA !

  • Cei din Piață Centrală expun la vedere legume și fructe de îți ia ochii și cindvte servește îți pune din spate niște noduri de cartofi aproape mai mici canuca. La fel la toate legumele. Trebuie ca Instituția Protecția Consumatorului să fie prezentă mereu și să ia măsuri pe loc. Numai așa terminăm cu acești BIȘNIȚARI care se autointitulează producători.