Actualitate

Ce bine! Luna noiembrie, mai călduroasă decât în mod normal. Ce mai anunță meteorologii de la ANM

Vești bune de la meteorologi. Luna noiembrie nu va fi mohorâtă,  ploioasă și friguroasă așa cum e de obicei, ci va fi o lună cu soare și cu temperaturi plăcute, cel puțin în prima parte a intervalului.

Conform prognozei ANM, în prima săptămână din luna noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an.  Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Temperaturile medii se vor menține ușor mai ridicate decât normalul și în perioada 8-15 noiembrie când din nou regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-estice, în timp ce în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În intervalul 15-22 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, spun specialiștii de la ANM.

Etichete