Actualitate

Ce s-a întâmplat cu celelalte două tinere din accidentul de la Nehoiu

O tragedie care a schimbat viața a trei familii. În doar o fracțiune de secundă, într-o clipă de neatenție, o minoră a murit, iar două tinere au ajuns la spital. S-a întâmplat ieri, pe DN10, la ieșire din Nehoiu, când mașina condusă de o tânără de 18 ani a intrat într-un stâlp de electricitate, care, în urma impactului, a căzut peste autovehicul. 

Cătălina, o tânără de 17 ani din Siriu, care se afla pe bancheta din spate nu a avut nicio șansă. Fata a decedat pe loc. Cătălina ar fi împlinit 18 ani în luna mai. Pe rețelele de socializare curg acum mesajele de condoleanțe.


”Dumnezeu să o ierte… nu o cunosc personal dar mi s-a rupt sufletul! ”, este un mesaj pe pagina tinerei.

Șoferița, o adolescentă de 18 ani, care avea permis de conducere de nici jumătate de an, a ajuns la spital. La fel și cealaltă tânără, care se afla pe scaunul din dreapta față. Din fericire, starea lor de sănătate este bună, însă ambele au rămas internate.

„Când au fost aduse la UPU, cele două tinere erau stabile hemodinamic. Au fost investigate și au rămas internate la Spitalul Județean, pe secțiile Chirurgie și Ortopedie. Starea lor generală este bună”, a spus dr. Adrian Zoican, șef UPU Buzău.

Mai multe detalii despre accidentul de ieri citiți aici.

Etichete