Actualitate

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DIANA, TÂNĂRA DIN CĂLDĂRĂȘTI, CARE A FUGIT DE ACASĂ LA ÎNCEPUTUL LUNII. Dezvăluiri făcute de mama fetei

Deznodământ fericit în cazul Dianei Mariana Radu, copilul cu copii de la Căldărăști, care a fugit de acasă și despre care nimeni nu a știut nimic o săptămână și jumătate. Tânăra de 17 ani a revenit acasă, alături de familia ei, din primele informații nefiind victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de lângă cei dragi.

Potrivit Grațielei Radu, mama tinerei, Diana a revenit acasă marți seară. Ea ar fi fost în București unde, după ce ar fi cutreierat pe străzi, ar fi fost angajată de  patroana unui magazin la care ar fi și dormit în toată această perioadă.

După mai bine de o săptămână de la fuga de la domiciliu, văzând atâtea mesaje prin care mama îi cerea să vină acasă, Diana și-a sunat familia și a cerut să fie oprite căutările. Marți seară, ea a revenit acasă.

” E bine, a cutreierat un pic pe străzi după care unei doamne, patroană la un magazin din București, i s-a făcut milă de ea, a început să lucreze la ea, tot acolo dormea fata mea. Marți a sunat și a cerut să fie oprite căutările iar miercuri seară a venit acasă”, a declarat mama fetei pentru șansanews.ro.

Diana se află acum alături de mama și de frații ei. Are cu ea și cei doi copii pe care îi are cu concubinul ei.

”Acum e la mine, sunt și copiii ei la mine. Nu știu dacă se va împăca sau nu cu concubinul ei, e alegerea lor. Pentru mine, ca mamă, contează că a venit acasă și că este bine. Mi-a spus că a plecat că a fost bătută și mai multe, eu cred că e în depresie, mai plânge, dar observ că e mai deschisă față de cum era înainte.”, spune mama tinerei fugare.

Femeia spune că, cel mai probabil, fiica ei a suferit o depresie după nașterea celui de-al doilea copil și, cel mai probabil, va apela la sprijinul unui psiholog.

” Am simțit o bucurie imensă când am văzut că e acasă și că e bine, pentru mine asta contează, nu am  putut să o cert și așa este traumatizată, pentru noi contează că e vie, acasă”

Reamintim, Mariana Diana Radu de 17 ani din Căldărăști a plecat vineri, pe 4 septembrie, de la locuința în care stătea cu concubinul și cu cei doi copii ai lor, iar de atunci zile întregi nimeni nu a știut nimic de ea. Familia a anunțat Poliția, care a dat-o în urmărire generală.

Potrivit Poliției Române, “la data de 04.09.2020, ora 15.30, minora, Radu Mariana Diana, mamă a 2 copii, a plecat voluntar, singură, de la domiciliul concubinului său, din sat Căldăraști, oraș Pogoanele, fără a mai reveni. Din verificări s-au obținut date că aceasta a urcat într-un microbuz ce se îndrepta spre București, fiind văzută de șofer coborând in Gara de Est fără a se cunoaște alte amănunte. “

Șansa a scris și aici despre acest subiect.