Actualitate

DOI BUZOIENI AU ÎNCERCAT SĂ SMULGĂ ROLEX-UL UNUI ITALIAN DE LA MÂNĂ. Firul evenimentului

Au crezut că se îmbogățesc tâlhărind un bătrân cu un ceas la mână în valoare de peste 10 mii de euro, însă au ajuns după gratii.

Este vorba despre doi bărbați de 28 și respectiv 36 de ani, care în urma tentativei de tâlhărie pe care au comis-o în Italia au ajuns să fie urmăriți în toată lumea. Ei au fost prinși acasă, la Buzău, iar acum sunt în arest preventiv.

În vara anului trecut, cei doi buzoieni au încercat să-i fure de la mână unui bătrân un ceas Rolex de aproximativ 10 mii de euro. Martori ai incidentului au sărit însă în sprijinul bătrânului, astfel că buzoienii nu au reușit să fure ceasul de lux.

Apoi, după fapta comisă, căutați de autoritățile din Italia, buzoienii au tot fugit, însă în cele din urmă au fost prinși acasă, la Buzău. Cei doi, care erau urmăriți la nivel internațional, au fost reținuți iar apoi au primit mandat de arestare emis de Curtea de Apel Ploiești.

Cei doi buzoieni au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Buzoienii urmează a fi extrădați către autorităţile judiciare din Italia.