POLITICĂ

Ce-și dorește președintele liberalilor buzoieni de la organizațiile din județ

Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a mers, în week-end, alături de senatorul Vlad Mircea Pufu și de secretarul Sebastian Perțea, să ia pulsul în câteva organizații liberale de pe Valea Buzăului. Liberalii s-au oprit la Pârsscov, Viperești și Chiojdu unde au avut discuții cu consilierii locali, cu membrii de partid și cu liderii de organizații.

”M-am bucurat să aud că la Pârscov, consilierii locali PNL au reușit să găsească proiecte comune cu cei de la ALDE și cu care dețin o majoritate în Consiliul Local. Este important să arătam ce înseamnă o administrație liberala, iar proiectele PNL să fie făcute în interesul buzoienilor. Acest lucru îl aștept în toate organizațiile PNL din Buzău.” a transmis Gabriel Avrămescu, printr-un mesaj politic, postat pe o rețea socială.

Tot în week-end, tineretul liberal a organizat, la Chiojdu, o acțiune de ecologizare:

”Tinerii liberali din județul Buzău au fost prezenți în Comuna Chiojdu la o acțiune de ecologizare, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, la împlinirea a 50 de ani de la desemnarea acestei zile de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite. Alături de noi au fost prezenți domnul primar al comunei Chiojdu, Gheorghe Neamțu și membrii organizației locale PNL Chiojdu. ” transmite TNL Buzău pe pagina proprie de Facebook.

În aceeași zi, la Casa cu blazoane din Chiojdu, tineretul liberal a avut o ședință a Biroului Politic Județean.