Actualitate

Ce spune unul dintre cei mai citiți bloggeri din România despre Ținutul Buzăului: ”M-am bucurat de niște locuri senzaționale”

„Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului”, primul reality show în social media din România, a ajuns la final, dar ecourile sunt departe de a se fi stins. Aventurile trăite de creatorii de conținut vor putea fi urmărite video în septembrie, dar până atunci cei implicați în proiect continuă să împărtășească publicului din experiența și trăirile acumulate în cele 5 zile încărcate pe care le-au avut în județul Buzău.

Cristian Șimonca, unul dintre cei mai cunoscuți și citiți bloggeri din România – ” Blogu lu’ Otrava” – este unul dintre creatorii de conținut ce au luat parte la show. El publică pe blogul său un amplu material dedicate aventurilor trăite în Ținutul Buzăului, împărtășind cititorilor nu doar experiența trăită, dar și povești ale locurilor și oamenilor, legende, însoțite de fotografii spectaculoase.

”Nu am fost niciodată în Buzău. Nici măcar la Vulcanii Noroioși. Si la invitația celor de la Cronicari Digitali care au organizat primul reality-show în Social Media din România m-am băgat la aceasta aventura. Habar nu aveam ce ma așteaptă, cum o sa arate locurile prin care o sa ajungem, cum o sa fie întâlnirile cu oamenii din zona. Si nu am regretat nicio secunda. Ba chiar m-am bucurat de niște locuri senzaționale si de niște întâlniri memorabile cu oameni fabuloși..A fost mega tare si vreau sa ii felicit pe toți cei responsabili cu nebunia asta”, scrie ”Otravă” pe blogul său.

Bloggerul mărturisește că unul dintre cele mai impresionante momente a fost întâlnirea cu Gică Baciu, un buzoian care recent a împlinit un secol de viață. Meșteri populari, artiști locali, oameni care promovează tradițiile buzoiene l-au impresionat, la rândul lor, pe blogger.

Ce spune bloggerul despre aventura trăită în Ținutul Buzăului puteți citi AICI.