Social

CE SUFLET A AVUT O MAMĂ! Și-a trimis copilele să se prostitueze

Gest șocant al unei femei de 41 de ani din Brăila. Femeia și-a trimis cele două fiice, una dintre acestea minoră, să se prostitueze.

Cele 3 brăilence fac parte dintr-o familie cu posibilități materiale reduse. Femeia de 41 de ani a decis să apeleze la o variantă extrem de ușoară de a face rost de bani. Și-a convins fiicele, una în vârstă de 17 ani, cealaltă de 20 de ani, să își vândă trupurile pe bani. Au apelat la ajutorul iubitului uneia dintre fete, un tânăr de 19 ani din Brăila. Acesta era cel care le transporta cu mașina de la Brăila la Buzău, unde se cazau la un hotel și se întâlneau cu diverși clienți. Polițiștii au aflat despre afacerea brăilenilor, iar ieri, oamenii legii au descins la locuințele acestora. În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat sume de bani, înscrisuri și telefoane mobile. De asemenea, brăilenii au fost duși la sediul poliției pentru audieri.

Brăileanul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru punerea în mişcare a acţiunii penale.