Actualitate

Cinci zile cu dușuri reci! În ce zone se oprește apa caldă

sursa foto:pixabay
duș

Dușuri reci, pentru cinci zile, pentru sute de abonați la sistemul de termoficare din municipiul Buzău! Anunțul a fost făcut chiar de RAM Termo Verde care explică faptul că sistarea serviciului este urmarea unei defecțiuni majore la care se va interveni începând de luni. Cu alte cuvinte, de mâine, apa caldă va fi oprită pentru cinci zile în mai multe zone din oraș.

“În urma unor lucrări majore de reparaţii şi optimizare a sistemului de furnizare energie termică în Municipiul Buzău, în perioada 28.08.2023 ora 8.00 şi până pe data de 01.09.2023 ora 16.00 furnizarea apei calde va fi întreruptă. Vor fi afectate următoarele zone: Centru, Unirii Nord, Str.Mesteacănului, Unirii Sud, Aleea Viitorului, Aleea Tineretului, Cartier Caraiman, Bdul.Nicolae Bălcescu, Cartier Crâng, Bulevardul Mareşal Averescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, informează RAM Termoverde.

Conducerea RAM Termo Verde anunță că vor fi afectaţi doar o parte dintre abonaţi care sunt racordaţi la o reţea secundară de distribuţie a agentului termic. Este vorba despre circa 700 de apartamente pentru că lucrările au loc la o reţea secundară, nu pe cea principală.

În prezent, RAM Termo Verde mai are circa 3500 de abonați în tot municipiul Buzău, doar în această vară fiind înregistrate circa o sută de debranșări.