Divertisment

Cine este buzoianul care cântă cu Theo Rose? Sunt pe locul 5 pe YouTube și au 1 milion de vizualizări

Pe ea o știți deja, o iubiți! Theo Rose colaborează pentru o piesă extrem de frumoasă cu buzoianul Andrei Ursu. Cei doi au un videoclip cu o poveste romantică retro. Theo Rose și Andrei Ursu cântă “Noaptea ne fură iubiri”, o piesă care vine cu versuri sensibile și cu vocile armonioase ale celor doi artiști. Piesa face parte din noul EP semnat Andrei Ursu, ,”Cântece de inimă”.

Videoclipul are deja un milion de vizualizări pe YouTube și e pe locul 5 în Trending.

Piesa a fost scrisă de buzoian. Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact.

Andrei Ursu, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa “Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, “Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și “Llamame”.

“Cântece de Inimă” promite să fie un capitol memorabil în cariera sa, continuând să câștige inimile ascultătorilor cu melodiile sale sincere și autentice.