Divertisment

Nelu Vlad de la Azur a fost internat de urgență după spectacol. Care este starea artistului

Îndrăgitul artist Nelu Vlad a fost internat de urgență după ce i s-a făcut rău chiar în timpul unui spectacol. Artistul și-a pierdut echilibrul și vederea, apoi a ajuns pe mâna medicilor care i-au descoperit un hematom pe creier. Nelu Vlad face declarații despre starea sa de sănătate chiar de pe patul de spital.

Nelu Vlad, în vârstă de 73 ani, este internat la spitalul din Cluj după ce i s-a făcut rău la spectacol. Artistul și-a pierdut echilibrul și vederea, însă, abia după ce a terminat de cântat a chemat ambulanța. După investigații, medicii au constatat că artistul are un hematom pe creier, imposibil de operat.

Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.”

“Mă simt mai bine, sunt într-o perioadă delicată, de refacere, pot în sfârșit să pășesc singur, mă lasă medicii să mă uit câte puțin și la televizor, văd mai bine. Voi mai sta internat, cred că vreo 10 zile, după care voi pleca acasă.”