Actualitate

Cine erau cele trei femei care au pierit în aceeași secundă, în accidentul de seara trecută. Povestea cutremurătoare din spatele unui accident grav

Accidentul cumplit de seara trecută, produs în apropierea intersecției de la Hanul lui Țintă, a îndoliat trei familii. Tragedia a răpit, într-o secundă, viețile a trei surori, cu vârste între 53 și 58 de ani, aflate într-un autoturism Renault Clio, condus de soțul uneia dintre ele.

Cele trei surori erau stabilite în Buzău, București și Gorj. Se reuniseră, în concediu, la Buzău și petreceau zilele acestea împreună, vizitându-și rudele sau mergând în zone turistice. Ieri, fuseseră toată ziua în stațiunea Sărata Monteoru, iar aseară, când s-a produs tragedia, se întorceau la Limpeziș unde era stabilită una dintre surori și unde urmau să înnopteze.

Viețile le-au fost curmate, în aceeași clipă, în impactul violent produs după ce mașina condusă de soțul uneia dintre ele, a fost scăpată de sub control. Detalii despre producerea accidentului AICI. Niciuna dintre femei nu mai era în viață la sosirea echipajelor medicale. Pentru scoaterea trupurilor lor lor din interiorul mașinii a intervenit un echipaj de descarcerare.

La locul accidentului a ajuns, seara trecută, fiica uneia dintre cele trei surori care a recunoscut victimele și le a dat detalii anchetatorilor. Șoferul de la volan se află internat, în stare gravă, la Spitalul Județean Buzău.

” Bărbatul în vârstă de 62 de ani, în stare gravă, se află internat în sectia A.T.I Chirurgie. Acesta a suferit fracturi costale si pneumotorax.” anunță, joi dimineața, reprezentanții unității medicale.