Actualitate

Circulație oprită pe un important drum din Buzău! Restricțiile, valabile mai bine de 24 de ore

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

O serie de lucrări necesare pentru un trafic în siguranță oprește temporar circulația începând de miercuri, 15 decembrie, pe DN 2 B. Traficul va fi restricționat pe drumul național, pe raza localității Bâlhacu, la C.A. Rosetti, pentru a putea permite muncitorilor să înlocuiască dalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

“În perioada 15.12.2021(ora 07:00) – 16.12.2021(ora 18:00), se închide circulaţia rutieră pe DN 2B pentru execuţia lucrărilor de înlocuire dale prefabricate din beton armat, la trecerea la nivel cu calea ferată, de la km 32+185”, anunță CNAIR.

Astfel, cât timp restricțiile vor fi în vigoare, șoferii vor trebui să circule pe o rută ocolitoare, care înseamnă câțiva kilometri în plus.

“Recomandăm conducătorilor auto următoarea rută ocolitoare:

DN 2B km 27+660 – DJ 203I Cilibia – Caragele – DJ 214A Caragele – Luciu – Largu Rușețu – DJ 203N Rușețu – Surdila Greci – DN 2B km 42+850. Pe perioada închiderii circulaţiei pe sectorul de drum menţionat, va fi permis doar accesul autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.”

Zona în care se execută lucrările este cea în care în urmă cu 3 ani a avut loc un grav accident. Un microbuz plin cu călători, care se îndrepta spre Vrancea, a fost spulberat de tren. 5 persoane și-au pierdut atunci viața.