Actualitate Divertisment SPORT

Cod Roșu în Buzău! Nu din cauza vântului, ci pentru o gală spectaculoasă de kickboxing

Dynamite Fighting Show, cel mai puternic circuit de kickboxing din România, revine în Buzău, după succesul de anul trecut. Putem vorbi deja de o tradiție a unor gale spectaculoase de kickboxing organizate în orașul nostru. Anul acesta evenimentul Dynamite Fighting Show 19 se va desfășura pe 13 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi.

Gala „Cod Roșu la Buzău” marchează revenirea, după 8 luni, a lui Ștefan Lătescu în DFS. Tot aici, potrivit dynamitefighting.com, se vor desfășura ultimele două sferturi de finală la categoriile super mijlocie și grea, care vor stabili cei mai buni luptători din România. Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan vor lupta pentru turneul Super8, iar Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Tancul Iancul vs Sebastian Lutaniuc pentru turneul Heavy8. Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu și Eduard Gafencu sunt deja în semifinale.

Ștefan Lătescu, Sebastian Cozmâncă, Călin Petrișor, Bogdan Năstase, Claudiu Bădoi se vor confrunta cu luptători din străinătate a căror nume urmează să fie anunțate în curând. Până acum, doar în posterul inițial al galei de kickboxing se regăsesc 9 luptători recunoscuți la nivel mondial, ceea ce îl face cel mai răsunător eveniment de acest tip din ultimul timp.