Actualitate Reporter de strada

(FOTO) Atenție, șoferi! Au fost pornite semafoarele în rond la Episcopie

După ce zilele trecute au fost trasate noi marcaje și amplasate noi indicatoare în rondul din fața Catedralei Arhiepiscopale, astfel încât se circulă după alte reguli, astăzi au fost pornite și semafoarele. De acum încolo, șoferii care ajung în intersecția din zonă vor trebui să fie atenți și să respecte culoarea semafoarelor.

La fața locului sunt numeroase echipaje de poliție care intervin pentru dirijarea traficului, explicând noile reguli inclusiv pietonilor.

Polițiștii spun că, începând de astăzi, se va circula conform culorii indicate de semafoare. Câteva zile, până când șoferii se vor acomoda cu noile reguli, polițiștii vor fi prezenți în zona Episcopiei.

De la începutul acestei săptămâni, regulile după care au circulat ani buni șoferii în intersecția de la Episcopie s-au schimbat. S-a renunțat la sensul giratoriu, alegându-se varianta circulației după regulile unei intersecții semaforizate. Au fost trasate noi marcaje în acest sens încă de la finele săptămânii trecute, însă, zile bune șoferii au fost total debusolați. Detalii, AICI.